Κλινικά Αποδεδειγμένη δράση

Ενυδατώνει το δέρμα

Ελαχιστοποιεί ρυτίδες & κηλίδες ηλικίας

Βελτιώνει τη σφριγηλότητα & την ελαστικότητα της επιδερμίδας

Επιδιορθώνει τις βλάβες που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία

Έχει μαλακτική & καταπραϋντική δράση

Βοηθά στην αναγέννηση των ιστών

Face Serum Pro product image

Προϊόν

Η μοναδικότητα του HYALURMED FACE SERUM PRO

Για πρώτη φορά καθαρό Υαλουρονικό Οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, συνδυάζεται με εκχυλίσματα Μαύρης Ορχιδέας και Αλλαντοΐνης, για να δημιουργήσει ένα μοναδικό δερμοκαλλυντικό προϊόν, που αναζωογονεί και επανορθώνει την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας μέρα με τη μέρα, την απώλεια του όγκου και την ελαστικότητα της, τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά και τις εντονότερες πτυχώσεις.mobile-devices
Επαναφέρει Άμεσα το Νεανικό δέρμα!
Η επιτυχία του HYALURMED FACE SERUM PRO αποδίδεται:

Στο φυσικό βιολογικό Υαλουρονικό Οξύ που περιέχει με μοριακό βάρος/MW HA:1.000-1800 Kda and LW HA: 3-10 Kda/, Το Υαλουρονικό Οξύ είναι βασικό συστατικό του δέρματος και ένα από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά συστατικά.Το Υαλουρονικό οξύ είναι βασικό δομικό συστατικό του δέρματός μας που δυστυχώς μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Το Υαλουρονικό Οξύ, το «μόριο της πυκνότητας», όπως λέγεται, παίζει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση του όγκου & της πυκνότητας της επιδερμίδας. Ένας φυσικός πολυσακχαρίτης, που ανευρίσκεται στη μεσοκυττάρια θεμέλια ουσία γεμίζοντας τον χώρο μεταξύ κολλαγόνων και ελαστικών ινών. Η κυριότερη ιδιότητα του υαλουρονικού οξέος είναι η συγκράτηση μορίων ύδατος δηλαδή η ενυδάτωση και η διατήρηση του όγκου του δέρματος, αλλά και διαφύλαξη των αμυντικών και επανορθωτικών μηχανισμών του δέρματος.

Στην Μαύρη Ορχιδέα, πλούσια σε φαινολικές ενώσεις όπως τα φλαβονοειδή, πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ενώσεις. Εξουδετερώνει άμεσα τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τη συγκέντρωση του υπεροξειδίου και επανορθώνει τις οξειδωμένες μεμβράνες. Εμποδίζει τις βιολογικές οξειδώσεις που προκαλούν κυτταρικές και ιστολογικές φθορές, επιταχύνοντας έτσι τους μηχανισμούς της δερματικής αντιγήρανσης. Έτσι, η μαύρη ορχιδέα παρουσιάζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα της μαύρης Ορχιδέας επιτρέπει επίσης την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και προστατεύει τις δομές των κυττάρων και των μεμβρανών από τις φθορές. Τα σάκχαρα, οι πρωτεϊνες, τα αμινοξέα και τα οργανικά οξέα, που βρίσκονται στην ορχιδέα, είναι υγροσκοπικά μόρια, που θα αιχμαλωτίσουν τα σωματίδια νερού του περιβάλλοντος και θα τα δεσμεύσουν στην επιφάνεια του δέρματος. Το εκχύλισμα της μαύρης Ορχιδέας δρα συνεπώς μέσω της ενεργητικής οδού δερματικής ενυδάτωσης.Τα οργανικά οξέα, τα σάκχαρα και τα αμινοξέα που βρίσκονται μέσα στη μαύρη Ορχιδέα, βοηθούν στην ομαλοποίηση της ροής των υγρών, προλαμβάνοντας έτσι την αφυδάτωση των ξηρών δερμάτων.

Στην Αλλαντοΐνη που επιταχύνει σημαντικά τον χρόνο ανανέωσης των κυττάρων, καταπραύνει το ερεθισμένο δέρμα, το προστατεύει και επανορθώνει την καταστροφή του από την υπεριώδη ακτινοβολία.Σύνθεση
Το καινοτόμο αυτό προϊόν περιέχει υαλουρονικό οξύ πολλαπλού μοριακού βάρους, Μαύρη Ορχιδέα & Αλλαντοϊνη
Face Serum Pro shape

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Το HYALURMED Face Serum PRO, περιέχει τη μέγιστη ποσότητα υαλουρονικού οξέος και είναι 100% απορροφήσιμο από το δέρμα. Δίνει στο δέρμα την υγρασία που χρειάζεται για να διατηρήσει την ελαστικότητα του, ελαχιστοποιεί ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας, προσφέρει εντυπωσιακή διαφορά με εμφανώς πιο γεμάτη, πιο απαλή και λεία επιδερμίδα. Απαλό και αποτελεσματικό! Ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Η επιτυχία του αποδίδεται στο Υαλουρονικό Οξύ με χαμηλό μοριακό βάρος (περιέχει Medium Molecular Weight HA: 1.000-1800 Kda & Low Molecular Weight HA: 3-10 Kda). Το Υαλουρονικό Οξύ είναι βασικό συστατικό του δέρματος και ένα από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά συστατικά. Η Αλλαντοΐνη επιταχύνει σημαντικά τον χρόνο ανανέωσης των κυττάρων, καταπραύνει το ερεθισμένο δέρμα, το προστατεύει και επανορθώνει την καταστροφή του από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Η Μαύρη Ορχιδέα είναι πλούσια σε φαινολικές ενώσεις όπως τα φλαβονοειδή, που είναι πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ενώσεις. Εξουδετερώνει άμεσα τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τη συγκέντρωση του υπεροξειδίου και επανορθώνει τις οξειδωμένες μεμβράνες. Εμποδίζει τις βιολογικές οξειδώσεις που προκαλούν κυτταρικές και ιστολογικές φθορές, επιταχύνοντας έτσι τους μηχανισμούς της δερματικής αντιγήρανσης. Έτσι, η μαύρη ορχιδέα παρουσιάζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα της μαύρης Ορχιδέας επιτρέπει επίσης την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και προστατεύει τις δομές των κυττάρων και των μεμβρανών από τις φθορές. Τα σάκχαρα, οι πρωτεϊνες, τα αμινοξέα και τα οργανικά οξέα, που βρίσκονται στην ορχιδέα, είναι υγροσκοπικά μόρια, που θα αιχμαλωτίσουν τα σωματίδια νερού του περιβάλλοντος και θα τα δεσμεύσουν στην επιφάνεια του δέρματος. Το εκχύλισμα της μαύρης Ορχιδέας δρα συνεπώς μέσω της ενεργητικής οδού δερματικής ενυδάτωσης.Τα οργανικά οξέα, τα σάκχαρα και τα αμινοξέα που βρίσκονται μέσα στη μαύρη Ορχιδέα, βοηθούν στην ομαλοποίηση της ροής των υγρών, προλαμβάνοντας έτσι την αφυδάτωση των ξηρών δερμάτων.

ΧΡΗΣΗ

Face Serum Pro shape

Οδηγίες Χρήσης


Εφαρμόστε μία ή δύο φορές την ημέρα στο πρόσωπό σας, κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σας. Συνιστάται να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή του προϊόντος στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από τις ρυτίδες, όπως γύρω από το στόμα, γραμμές συνοφρύωσης, γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Χρησιμοποιείστε το HYALURMED Face Serum PRO πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν, περιμένετε έως ότου στεγνώσει και συνεχίστε με την αντηλιακή σας φροντίδα κ.λ.π. Η επίδραση επί των ρυτίδων είναι αισθητή μετά από μία εβδομάδα εφαρμογής. Συνιστάται η χρήση του για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ μπορεί να παραταθεί για όσο είναι επιθυμητό.

ΤΟ HYALURMED FACE SERUM PRO ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Βελτίωση & διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και πρόληψη της δερματικής γήρανσης

Αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων

Επιτάχυνση δερματικής αναγέννησης

Επίσημος Αποκλειστικός Διανομέας: PHARMA FSC LTD

Άλλα Προϊόντα Ομορφιάς & Περιποίησης

hyalurmed
Hyalurmed
sunblock
Sunblock

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.